Over mij

Aangenaam, ik ben Gerda Stijf, business coach/consultant met jarenlange bewezen ervaring in tal van branches en grote en kleine (internationale) organisaties. Focus, gedrevenheid, motivator, betrokkenheid en humor zijn woorden die mij goed typeren.

STIJF Consulting & Advies (SCA) is een initiatief dat ik gestart ben omdat ik ontdekt heb dat mijn krachtactivatie-aanpak werkt. Bij het laten groeien van mens en onderneming leidt het tot effectief en duurzaam resultaat. En daar wil ik graag meer bedrijven kennis mee laten maken.

Naast SCA ben ik tevens oprichter van UpperBusiness, waarin ik operationele diensten aanbied op het gebied van procesverbetering en management support. Tot slot wil ik graag vermelden dat ik beschik over aantoonbare ervaring als personal coach, met beproefd resultaat.

Binnen SCA werk ik samen met een team van consultants, met c-level expertise in hun vakgebied. Het spreekt voor zich dat de teamsamenstelling wordt afgestemd op het karakter van u als klant en uw onderneming.