Start up begeleiding

Wat een energie en drive zit er in start-up ondernemers! Vooruit met dat geweldige idee, het nieuwe product, de markt vol kansen en klanten. En daarbij moeten veel dingen goed voorbereid en geregeld worden. Daar bied ik support. Ik help ondernemers bij de rechtsvorm, de juridische documenten, de eigendomsrechten, het fine-tunen van het idee, het lanceringsplan, marketing en sales, de personele organisatie, werving en selectie. Ook kan ik de eerste stap richting financiering en opzet van uw toekomstige onderneming voor u doen: het maken van een business case en de opvolging daarvan.

En natuurlijk, als alles loopt zoals verwacht en de onderneming gaat groeien, ontstaan er weer nieuwe uitdagingen waar coaching en support nodig kan zijn: financiering, cash-flow, concurrentie, merkontwikkeling, strategische planning, budgettering.

Als ervaringsdeskundige ondernemer ken ik het klappen van de zweep bij het starten en laten groeien van ondernemingen. Ik doorzie de complexiteit bij de verschillende levensfasen van de onderneming en het product, ik weet te activeren wat relevant en duurzaam is en ik bewaak de focus op de doelstellingen. Ik help en begeleid ondernemers graag met het verwezenlijken van hun start-up!

Naast mijn eigen expertise beschik ik overigens ook nog over een uitgebreid netwerk van collega ondernemers (ca. 1.000). Ik kan hen activeren om voor u en uw onderneming extra supporting te zijn als het om benchmarken gaat of andere ondernemingsvraagstukken die om marktverkenning vragen.