Recommendations


Op deze pagina deel ik graag mijn persoonlijke voorkeuren om te inspireren en een ieder te helpen om tot persoonlijk en professioneel succes te komen. Daarnaast geef ik van ieder(e) boek, artikel, website, link etc. tips en tops én mijn reden om deze voorkeur met jullie te delen. Uiteraard is het aan een ieder om hiermee wel of niet iets te doen of wellicht op een later tijdstip.

#3 Tip Het Scrum Modellenboek, 41 slimme tools & tips voor een betere én leukere sprint. Auteur: Rik van der Wardt.

Dit boek is als eerstekennismaking én laatste naslagwerk zeer waardevol bij het 'scrummen'. Duidelijk, gevisualiseerd, kort en bondig worden de verschillende technieken en onderdelen van het scrummen beschreven. Naar mijn mening mag dit boek niet in de (management)kast ontbreken.
#2 Tip Groeien met verdienmodellen in 60 minuten. Auteur: Marijn Mulders.

Een superslim, handig en overzichtelijk pocketboek(je) waarin Marijn volledig en gestructureerd alle mogelijke opties ten aanzien van verdienmodellen aangeeft. Wanneer iemand twijfelt over toepasbaarheden, dan adviseer ik eerst een blik te werpen in dit boekje. Meer is niet nodig!


#1 Tip The new age of innovation. Auteurs: C.K. Prahalad en M.S. Kirshnan.

Een Engelstalig boek met diepgaande informatie voor de senior bedrijfskundige. In dit boek worden de toekomstige gevolgen beschreven voor kleine en grote organisaties en de noodzakelijk te nemen strategische mogelijkheden ten aanzien van digitization, digitalisation, innovation en artifical intelligence. Eerlijk is eerlijk, geen boek voor beginners.